Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug!

+31 (0)20 7059440    

Over Gifts-online.nl BV

Ons bedrijf

Businessgifts-online.nl behoort tot de pioniers van internet en bestaat al sinds 2002. Sindsdien heeft Gifts-online.nl BV een enorme groei doorgemaakt:

Gifts-Online.nl Logo
Businessgifts-online.nl beschikt over zeer specialistische kennis m.b.t. haar producten. Naast de informatie op onze website, informeren wij u graag over de mogelijkheden m.b.t. bedrukking.

Ons team staat klaar voor al uw vragen!

 

Waarom kiezen voor Gifts-online.nl?

  • Duidelijkheid: omdat wij ons assortiment per productgroep presenteren, heeft u alle prijzen overzichtelijk tot uw beschikking.
  • Snelheid: uw offertes en e-mails worden altijd binnen één werkdag beantwoord. Daarnaast streven wij ernaar om vrijwel alle standaardartikelen met bedrukking binnen 2 à 3 weken aan u te leveren.
  • Scherpe prijzen: wat te denken van 1000 pennen met opdruk voor € 0,18 per stuk?
  • Full service: wij denken met u mee over het inzetten van het juiste geschenk en nemen het gehele proces voor onze rekening.
  • Gewaarborgde kwaliteit: wij werken met bekende merken zoals Bic, Slazenger, Lemon & Soda, Kingcap etc. En onze partners voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

 

Adres Gifts-online.nl BV

Gifts-online.nl BV
Hockerkade 1
2104 AW Heemstede

Tel. : 020-7059440 
eMail : info@bgo.nl


Referenties

Wij waren onder de indruk van de snelle en professionele begeleiding van onze bestelling. De levertijd was bijzonder kort en alle afspraken en toezeggingen zijn nagekomen met een natuurlijke vanzelfsprekendheid die aangeeft dat jullie het duidelijk goed voor elkaar hebben. Het was dan ook een genoegen zaken met jullie te doen en de andere aanbieders kunnen uit ons assortiment! Marnix van Meer, Crypsys data security.

Gifts-online.nl is onze vaste leverancier van promotieartikelen. Het prettige is dat ze met je meedenken in je behoefte, altijd weer goede kwaliteit leveren en erg flexibel zijn. Carlien Brons, Tintelingen.

Werken met
Gifts-online.nl geeft mij de zekerheid dat ik mijn producten op tijd binnen heb en dat van super kwaliteit zijn. Mike Schwalbach, WiseGuys.

Het prettige van Gifts-online.nl is dat zij iedere keer mijn verwachtingen weten te overtreffen. Danielle van Peer, ORMIT B.V.

 

Kwaliteit

Gifts-online.nl BV staat voor de hoge kwaliteit, van zowel haar producten als de bedrukking of borduring. Onze partners selecteren wij op de kwaliteit van hun diensten en goederen. 

Indien u toch niet tevreden bent over een van onze producten of diensten horen wij dat graag. Neemt u dan contact op met uw contactpersoon of met een van onze andere medewerkers, wij zullen altijd met een passende oplossing komen.